Syster Ludwika

Efter det att vår lilla organisation enbart varit i gång ett fåtal månader fick vi kontakt med Syster Ludwika i Warszawa, som i många år stöttat församlingsmedlemmar i den församlingen där hon är verksam. Dessa människor lever under mycket fattiga omständigheter och hon har under årens lopp hjälpt dem med allt från kläder till mat. I dagsläget är det 70 familjer i hennes församling som är i behov av hennes stöd är hon tacksam över all hjälp hon kan få av oss.

Vi alla värnar alltid lite extra om barnen och det gör även Syster Ludwika. Hon ordnar så att barnen i församlingen får åka på kollo och små resor. Hon bjuder även på middag och ordnar med alla möjliga evenemang för barnen på plats i deras församling.

Under en resa till Polen träffade Peter, Monica och Rita Syster Ludwika och alla tycker att hon är en underbar människa. Det känns inte mer än rätt att stötta en så stark och klok kvinna som Syster Ludwika i hennes arbete. Hon gör verkligen livet mer drägligt för församlingsmedlemmarna.

Det har gått många transporter till Syster Ludwika och dessa människor hon hjälper och fler kommer det bli. Syster Ludwika är duktig på att ge oss behovslistor där hon skriver upp de olika församlingsmedlemmarnas olika önskningar och behov. Vi försöker så gott vi kan uppfylla dessa önskningar och Dina gåvor är avgörande för att vi ska lyckas med detta.

Vi behöver alltid kläder både till vuxna och barn som Syster Ludwika ger vidare till de mest behövande.

Hoppas att alla ni alla som följer oss känner lika starkt som vi för att hjälpa dessa människor till en bättre tillvaro! 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.